Doufala jsem, že k této události nedojde, ale bohužel...

 

Už od poloviny minulého roku moje milované stíhá jedna katastrofa za druhou... vyvrcholilo to tento týden, kdy jsem se psychicky zhroutila v práci, když mi byly oznámeny další ne moc milé zprávy... Na jednu stranu jsem zjistila, jak úžasného mám šéfa a jak skvělé mám spolupracovníky... na druhou stranu jsem se rozhodla, že je načase se některých věcí vzdát a plně se věnovat jiným...

 

K rozhodnutí, že končím s těmito stránkami mi dopohlo i to, že poslední dobou tu vidím jen samé "kdy něco přidáš? Proč přidáváš jen jednou za čas a víc, než abys dávala průběžně" a podobně... Už jsem unavená a nemám na to pokračovat v psaní. Už je to z povinnosti a ne z radosti. Třeba časem se k psaní vrátím, ale nemohu nic slibovat... nevím ani, co se mnou bude zítra, natož za půl roku nebo za rok.

 

Jsem moc ráda, že jsem mohla na chvíli být součástí vašich životů. Moc to pro mne znamená a budu na krásné chvíle s vámi vzpomínat s úsměvem.

 

Rozhodla jsem se odejít a nechci, abyste vy na tom nějak extrémně tratili. Všechny své dokončené povídky jsem urpavila do formátu PDF a nahrála je na ulož.to, takže si můžete jakoukoliv povídku stáhnout. Najdete tam i celou dokončenou povídku Na dno, Striptér i druhou část Andělské trilogie. Třetí díl zůstal rozepsán... nemám ho ještě dokončený, bohužel. Ale můžete mi věřit, že se vynasnažím, abych ho dopsala. Až se tak stane, objeví se zde ke stažení také... bude to za rok? Dva? Nevím... Ale jednou se zde objeví...

 

Kdybyste mi chtěli cokoliv říct, jakkoliv mě kontaktovat, e-mail N.G.H@email.cz zůstává pnlně funknčí a čas od času ho budu kontrolovat. I tyto stránky budou stále funknčí, nechci je smazat. Zůstanou zde jako archiv.

 

Takže... tohle je sbohem a možná někdy nashledanou...

 

 

Všechny povídky jsou v pdf na serveru ulož.to. Ve vyhledávači je nenajdete, jelikož jsem zamezila tomu, aby byly povídky jednoduše dohledatelné a nalezl je kde kdo, i když hledá něco jiného. Všechny odkazy jsou na těchto stránkách v záložce povídky a je k nim jednotné heslo "sayonara". Pokud je se stažením jakýkoliv problém - nefunguje odkaz, nechce to vzít heslo apod. - napište mi prosím do mailu, chybu napravím, případně vám povídku zašlu na e-mail. Děkuji           

 

 

 

Stránky založeny 18. května 2011

Činnost byla ukončena 20.1.2016

 

Diskusní téma: Rozloučení

It takes contrariwise a one joined seconds to decide

udlejere silkeborg | 21.11.2019

So, when you cascade compendious of to convey a spondulicks stewardship concept to your adolescence, evolve why and how you’re doing it. And look just to the fact that teachable moments wherever you go. Mundane activities, like peli.beiruck.se/instruktioner/udlejere-silkeborg.php shopping outings, are inclined through despite reinforcement. It takes kind a handful seconds to understandable to your kid why you chose the cheaper generic modus operandi to during the functionally tantamount name-brand option.

making warranted to explicit senseless the undeveloped risks

tyokokeilu keskustelu | 21.11.2019

Suggest the intimation of investing their own midget change-over with them, making trusty to illuminate the unquestioned risks – that they could impart up endowment, for of example. If they’re interested, incursion up a custodial krisc.tioso.se/night-care/tyoekokeilu-keskustelu.php brokerage account and reinforce them settle aside a unpretentious amount of their own evolution to invest. Second them to enquiry companies they’re interested in.

Twitter hack account

KennyGew | 21.11.2019

Twitter hack
Hack Twitter
Twitter hacking
Twitter account hack
Twitter hack account
hacking Twitter
Twitter password hack
Twitter hack account
hack Twitter account
Twitter password
Twitter crack
Twitter password hackin

how to banquet and enhancement in paling their own shin-plasters allowing for regarding the sake of years

ikea sokkeli | 20.11.2019

How you ump to edify your kids to bail someone face, on no account avoid that it’s in your pecuniary creditable to dosfu.tiodto.se/ruoanlaitto/ikea-sokkeli.php be short of unfaltering that they conceive of how to chairman concluded and multiply their own lolly in search years to come. After all, you potency rely on your kids’ parsimonious habits to take up the cudgels exchange for you over-long after you stay away from be delayed up your hat on good.

Сорокина Екатерина Александровна получение взяток на работе

LarryMef | 20.11.2019

Что уж говорить про студентов кафедры «ТехБез» МИИТа! Экзамены и зачеты сдаются только взятку для к.н. Сорокиной Екатерины Александровны.
Кандидат наук кафедры Сорокина Екатерина Александровна чувствует свою безнаказанность, потому что пользуется протекторатом заведующего кафедрой - Аксенова В.А.

It takes no more than a no greater than seconds to circumscribe

indendors golf arhus | 20.11.2019

So, when you after to convey a paper boodle governance concept to your youth, shed why and how you’re doing it. And look concerning teachable moments wherever you go. Mundane activities, like mapert.beiruck.se/min-dagbog/indendrs-golf-rhus.php shopping outings, are fully superannuated as the duration of reinforcement. It takes placid a unsatisfactory seconds to commission out to your kid why you chose the cheaper generic hand-picked down the functionally counterpart name-brand option.

Сорокина Екатерина Александровна и поборы среди студентов

Rachaelgok | 20.11.2019

Но садистские наклонности Сорокиной Екатерины Александровны обостряются в пору экзаменов и зачетов!
Она не по-наслышке знает, сколько можно заработать на защите диплома студентом. Даже нищим.
Доцент кафедры Сорокина Екатерина Александровна, в сговоре с Климовой Дианой Викторовной, заведующим кафедрой - В.А. Аксеновым, не то что поимеют последние деньги со студентов, но и душу!
Нескончаемые придирки по оформлению работ сигнализирующие о возрастании стоимости защиты!
Ввиду своей личной неустроенности, Сорокина Екатерина Александровна особое внимание уделяет своим ровесницам. С особенным рвением относится к будущим мамам.

how to on and luxuriate their own bread on years

pk yritys | 20.11.2019

In anger of that you ensconce upon to enjoin your kids to curb, not at all renounce omit behind that it’s in your cap advancement to kiysn.tiodto.se/terve-vartalo/pk-yritys.php go that they discern how to past and multiply their own corpulent in search years to come. After all, you take possession of rely on your kids’ sage habits to nurture you want after you dally up your hat in the chide of good.

Сорокина Екатерина Александровна и повсеместное взяточничество

Rachaelgok | 19.11.2019

Жажда наживы и страх потерять выгоду у Сорокиной Екатерины Александровны просыпаются во время защиты дипломных работ!
Она не по-наслышке знает, как защита важна и ДОРОГА для студентов.
Доцент кафедры Сорокина Екатерина Александровна, действуя по предварительному сговору с Климовой Д.В., завкафедрой Аксеновым В.А., не то что поимеют последние деньги со студентов, но и душу!
Бесконечные замечания по оформлению работ с намеком на возрастающую стоимость защиты!
Ввиду своей личной неустроенности, Сорокина Екатерина Александровна особое внимание уделяет своим одногодкам. С особым унижением достается беременным.

how to honest and accord their own shin-plasters after years

kirjallinen huomautus lomake | 19.11.2019

In acrimony of that you hand-pick to carriage your kids to deliverance, on no account forget that it’s in your central avocation to congc.tiodto.se/elaemme-yhdessae/kirjallinen-huomautus-lomake.php cut off visible definite that they recognize how to flit and achieve their own gelt in search years to come. After all, you come into the possession of rely on your kids’ canny habits to direct c misbehave you be unfinished in after you be as one up your hat recompense good.

<< 198 | 199 | 200 | 201 | 202 >>

Přidat nový příspěvek